Logo
Header Header Header Header Header
Ook een bericht schrijven?

Gastenboek

Er staan 8 berichten in het gastenboek.

 • Marion Las Bericht geschreven op 12-10-2017

  Ik ben al heel wat jaartjes klant bij Juul, ook al toen zij nog haar schoonheidssalonnetje in Berghem bedreef. Je wordt er altij even vriendelijk en professioneel behandeld. Juul heeft dan ook veel passie voor haar werk als schoonheidsspecialiste. Ook de producten die zij in haar salon gebruikt, gebruik ik thuis ook dagelijks en ben hier zeer tevreden over. Hopelijk gaat ze nog een poosje door met haar werk, zodat ik nog even van haar behandelingen kan genieten.

 • Wendy Bericht geschreven op 11-10-2017

  Ik kom al jaren bij Juul, en los van het feit dat de behandelingen altijd erg goed zijn en ik een zeer tevreden klant ben, is Juul ook echt een schat van mens! Met heel veel aandacht voor de klant!! Echt een aanrader!

 • Marja Buuts Bericht geschreven op 05-10-2017

  Erg blij met Juul zeer professioneel en goede adviezen
  Prettige en fijne behandelingen

 • Mia Bericht geschreven op 02-10-2017

  Geweldig is het om in Juul's salon deskundig behandeld te worden. In een vriendelijke en ontspannen sfeer is het goed vertoeven op dit super adres.
  Juul toppie en alle
  Succes, lieve groet van Mia van Raaij

 • Lilian Koot Bericht geschreven op 08-01-2014

  Via mijn dochter ben ik bij Juul terecht gekomen. Ik ben erg tevreden over haar werkwijze en professionaliteit. Ook Noortje weet waar ze mee bezig is.
  Zeker een aanrader!

 • Charlotte Krijnen Bericht geschreven op 21-11-2013

  Ik heb al enige jaren een huidprobleem. Sinds ik bij Juul deskundige adviezen en behandelingen krijg is het al een stuk verbeterd. Nu ik bij Juul kennis heb mogen maken met QMS ben ik verkocht, wat een geweldig product. Heb na 1 behandeling al een heel mooi resultaat. Bedankt Juul voor al die professionele en deskundige goede zorg.

  Lieve groet,
  Charlotte Krijnen

 • Coby d'Hulst Bericht geschreven op 30-11-2012

  Op 29 november 2012 heb ik de Mesoscience behandeling gehad. Ik heb er van genoten. De hele middag en avond had mijn gezicht een prettig gevoel. Het is een heel intense behandeling, waarvan je gezicht zichtbaar opknapt.Ik kan het iedereen aanbevelen, gewoon een keer proberen en je bent om.
  Voor Juul heel veel succes

 • Gerrie van Dijk Bericht geschreven op 12-06-2012

  Ik ben gestart met de LEDtherapy bij Juul. Ik moet zeggen het werkt fantastisch.In het begin merkte ik zelf nog niet zoveel. Maar na twee behandelingen kreeg ik complimenten van mensen die niet wisten van mijn behandeling. Nu krijg ik dagelijks complimenten.
  Daar bloei ik helemaal van op. Dit gun ik iedereen.
  Je zult zien dat het werkt.
  Bedankt Noortje, assistente van Juul, voor het mooie resultaat
  Groetjes Gerrie