Logo
Header Header Header Header Header

Nieuwe innovatie bij Huidverzorging Juul

Nieuwsbericht is geplaatst op geplaatst op 13-03-2015

Fractional Needling behandeling voor effectieve huidverjonging!

De Fractional Needling behandeling is een efficiënte en uiterst veilige behandeling voor collageenstimulatie. In enkele seconden worden honderden minuscule openingen in de huid gemaakt, waardoor de actieve werkstof beter de huid kan indringen. De Fractional Needling behandeling is ideaal tegen een ouder wordende, doffe, vermoeide huid en voor de behandeling van littekens (ten gevolgen van acné). Onze huid krijgt hierdoor een goede ondersteuning. Het hyaluronzuurgehalte van de huid komt weer op peil waardoor de huid steviger en compacter wordt. Lijntjes en rimpels worden gecorrigeerd én het bevordert het eigen herstel mechanisme van de huid. Doordat hyaluronzuur een natuurlijk bestanddeel van de huid is, mag de Monopen behandeling één van de meest natuurlijke huidverjongingsbehandelingen genoemd worden.

Daar waar al mooie resultaten werden behaald met de Dermaroller, gaat de Monopen nog een stapje verder. De Monopen werkt sneller, is minder gevoelig en werkt nog effectiever en nauwkeuriger.

De Monopen is geschikt voor alle huidtypen doordat de diepte en snelheid waarmee de naaldjes de huid bereiken wordt afgestemd op elke huid. Afhankelijk van de gebruikte werkstoffen kunnen verschillende rimpels en/of littekens behandeld worden.

De behandeling

De behandeling bestaat uit het grondig reinigen, peelen en het zogenaamde "stempelen" van de huid. Hierbij wordt met een soort pen de huid bestempeld met meerdere naaldjes waarbij hyaluronzuur diep in de huid terecht komt. Het zelfgenezend vermogen van de huid zorgt ervoor dat de kleine openingetjes in de huid zo snel mogelijk worden genezen met behulp van uw huid eigen collageen.

Door het toevoegen van extra werkstoffen zoals Vitamine C of peptiden wordt uw huid steviger, gladder, strakker en jonger!

Terug naar alle berichten?