Logo
Header

 

Behandeling met Cosmelan

DecleorHet Cosmelan-masker wordt opgebracht. Na 6 tot 12 uur verwijdert u thuis zelf het masker door met een koud compres voorzichtig het gezicht schoon te deppen. Nadat het masker is verwijderd, is het gezicht meestal rood en kan het jeukerig aanvoelen.
U krijgt de Cosmelan Maintenence thuisverzorgingscréme (Dit is een minder sterke versie van het Cosmelan-masker). Iedere keer, voordat u Cosmelan M gebruikt, moet het gezicht worden gereinigd. U dient Cosmelan M in een dunne laag op het hele gezicht aan te brengen. Daarover heen brengt u de Hydra vital K crème aan, een superhydraterend product. Overdag brengt u uiteraard de bijbehorende Sunblock aan.
Breng in de eerste week de crème drie keer per dag op, vervolgens in de tweede en derde week twee keer per dag en vanaf de vierde week een keer per dag.
Bij ernstige pigmentatie of melasma is het aan te bevelen de Cosmelan M thuisverzorgingscrème in ieder geval een jaar te gebruiken.

 

 

In onze praktijk:

De behandeling veroorzaakt geen enkele vorm van pijn en bestaat uit de volgende fasen:

  • Reinigen van de huid
  • Aanbrengen van een ontvettingsoplossing
  • Aanbrengen van een mosterdkleurig gezichtsmasker
  • Na deze fases wordt er afhankelijk van uw huid besproken wanneer u het gezichtsmasker mag verwijderen –
    normaal gesproken is dit na ongeveer 6 tot 12 uur.

Let op: U zal onze praktijk met het gezichtsmasker op verlaten. Om die reden is het verstandig te zorgen voor een geschikt vervoermiddel naar huis.

De Cosmelan-behandeling is zeer effectief, maar het is belangrijk dat u zich zowel voor het welslagen van de behandeling als voor uw veiligheid aan het ‘thuisverzorgingsprogramma’ houdt.

  • Thuis kunt u op aangegeven tijdstip het gezichtsmasker met water verwijderen
  • Nadat u het gezichtsmasker hebt verwijderd, moet u de Cosmelan crème aanbrengen
  • Daaroverheen de Hydra vital K crème en de Sunblock

De regelmaat en duur waarmee u Cosmelan M moet gebruiken, is afhankelijk van uw pigmentatie en huidtype

Prijs

€ 810,00  inclusief twee nabehandelingen